Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η Πλατεία Ελευθερίας ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 19:00!

Στην Πλατεία Ελευθερίας, στην καρδιά του Νέου Ψυχικού, τα παιδιά μας θα μπορούν σύντομα να παίζουν, να διασκεδάζουν και να χαίρονται στην όμορφη και πλήρως ανακαινισμένη Παιδική Χαρά.
 
Ένα σημείο για τη ψυχαγωγία όλης της οικογένειας όπου οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν τις πρώτες τους παρέες και θα αισθανθούν οτι ανήκουν στην ίδια γειτονιά.
 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των έργων και τονίζει: «Τα παιδιά μας θα διασκεδάζουν σε ένα νέο χώρο με καινούργια όργανα.
Στη μεγάλη τσουλήθρα , στο πεντάγωνο με τις κούνιες, στις ξύλινες τραμπάλες, στο πολυόργανο ανάβασης και σε όλα τα νέα παιχνίδια. Και φυσικά σε έναν ασφαλή ποδηλατόδρομο περιμετρικά!
Επίσης, ξηλώσαμε το εγκαταλελειμμένο σιντριβάνι στο μέσο της Πλατείας Ελευθερίας, που τα τελευταία 13 χρόνια αποτελούσε σημείο κινδύνου για τα παιδιά που έπαιζαν.
Το νέο σιντριβάνι θα εγκατασταθεί σε κάποιο άκρο της Πλατείας, ώστε τα παιδιά μας να παίζουν άφοβα και με ασφάλεια!
Μια ακόμα επιθυμία των κατοίκων γίνεται πράξη μετά από πολλά χρόνια!
Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παιδική χαρά στο Νέο Ψυχικό σε ένα πράσινο περιβάλλον, όπου θα φυτευτούν και 10 νέα δένδρα.
Σύντομα θα κάνουμε και τα εγκαίνιά της.
Και συνεχίζουμε!».
 
Μια ακόμα πρότυπη παιδική χαρά στο Προάστιό μας, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλέον ποιοτικά υλικά και -φυσικά- απολύτως ασφαλής και λειτουργική περιμένει σύντομα τους μικρούς αλλά και μεγάλους κατοίκους μας!

Τελευταία Νέα