Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,
Το έργο ολοκλήρωσης του δικτύου αποχετεύσεως ομβρίων επί της οδού Μακεδονίας είναι σε φάση ολοκλήρωσης σε χρόνο μικρότερο του εκτιμώμενου.
Η έναρξη των εργασιών για το επόμενο στάδιο επί της οδού Καλλιγά θα πραγματοποιηθεί στις 11.03.2024 και εκτιμάται ότι θα έχει διάρκεια 45 εργάσιμες μέρες.
Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την ασφάλεια όλων, ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας για τις απαραίτητες, σύντομες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες (αναλυτικά εδώ)
Πιστεύω ότι με σωστό προγραμματισμό και έγκαιρη ενημέρωση θα περιορίσουμε στο ελάχιστο την ταλαιπωρία σας.
Προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία εκτέλεσης του έργου και τις κυκλοφοριακές μελέτες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού: philothei-psychiko.gov.gr
Επίσης, για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνείτε στο
Γραφείο Δημάρχου : 2132014746 -725
Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών : 2132014601
Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία σας.
Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων
και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
Αριστείδης Νάκας