Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Αγαμέμνονας. Αισχύλος/Ευριπίδης»

21Ota Agamemnon2

21Ota Agamemnon2Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η πορεία προς τον πόλεμο της Τροίας με τρείς φωνές, δύο ηθοποιούς και έναν μουσικό.

Παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Αγαμέμνονας. Αισχύλος/Ευριπίδης» των Κωνσταντίνου Χατζή και Γιώργου Κουμεντάκη, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ) με τους Δήμους – Μέλη του.

Το έργο αποτελεί μια συρραφή πάνω στον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου και την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη. Εξιστορείται η πορεία του Αγαμέμνονα, η αφορμή του πολέμου, η θυσία της κόρης του, ο ίδιος ο πόλεμος, η επιστροφή του στο Άργος και η τιμωρία που του επιφύλασσε η γυναίκα του. Αφορμή ο πόλεμος και η ίδια η φύση του. Τα αίτια μέσα από τον λόγο των δυο τραγικών ποιητών.

  • Η πορεία προς τον πόλεμο της Τροίας μέσω μιας μουσικής δωματίου σε συνδυασμό με τρείς φωνές, δύο ηθοποιούς και έναν μουσικό.
  • Η εξαιρετική συνεργασία του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με το Θέατρο Τέχνης «Καρόλου Κουν», που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Πότε : 20:00
Που : Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Βενιζέλου 17-19, Πεύκη, 15121.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

21Ota Agamemnon

Πηγή ενημέρωσης : κα Βικτωρία Καλονάρου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, τηλ. 210 6719138, 210 6711228

Τελευταία Νέα