Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αγώνες Δρόμου για την “Ενδομητρίωση”

RunWalk

RunWalkΑγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2,5 χιλιομέτρων διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘AWARE’ στις 3 Απριλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, Endomarch – Greece RUN/WALK.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE, την Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, μιας άγνωστης  πάθησης  που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Endomarch-Greece RUN/WALK θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και στόχος του είναι η ενημέρωση και παράλληλα η ευαισθητοποίηση του κοινού για την γυναικολογική αυτή πάθηση. Στα πλαίσια του Κινήματος διοργανώνονται κάθε χρόνο την άνοιξη παρόμοιοι αγώνες δρόμου και δράσεις σε 58 πόλεις ανά τον κόσμο!

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του αγώνα Endomarch-Greece καθώς επίσης και για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Endomarch – Greece.

Σας περιμένουμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την Γυναικεία Υγεία και τη μάχη κόντρα στην Ενδομητρίωση, η οποία προσβάλει εκατοντάδες εκατομμύρια νέες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

Στηρίζουμε όλοι μαζί το Παγκόσμιο Κίνημα Ενάντια στην Ενδομητρίωση!

Πηγή ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα