Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αθλητικά Δρώμενα 2015

AthlDromena
AthlDromena12 και 13 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού διοργανώνεται η φετινή Διαδημοτική Συνάντηση “Γυμναστική για Όλους”.

Είναι γνωστή σε όλους η αξία του αθλητισμού και ο κρίσιμος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει στην ζωή του ανθρώπου, ιδιαίτερα στην εποχή μας, μια εποχή σκληρή και δύσκολη.

 
Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Ο.Κ.Α.Π.Α. έρχονται να δείξουν την άλλη πλευρά του νομίσματος. Δηλαδή τη χαρά του παιχνιδιού, την αξία της άσκησης και την συμβολή της στην υγιή ανάπτυξη, τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά, με στόχο την “βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας“. Στο πλαίσιο αυτής της γενικότερης προσπάθειας εντάσσεται και η διοργάνωση της Διαδημοτικής Συνάντησης Γυμναστικής για Όλους που έχει σαν στόχο, να φέρει πιο κοντά την νεολαία μας με παιδιά από άλλους δήμους.

Στη Διαδημοτική Συνάντηση «Γυμναστική για Όλους» θα λάβουν μέρος πάνω από 1.200 παιδιά κάθε ηλικίας, παρουσιάζοντας ομαδικά προγράμματα γυμναστικής με στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, μοντέρνου χορού, ακροβατικής, αεροβικής, κ.α.
  • Δείτε το Πρόγραμμα της διοργάνωσης, εδώ.
  • Δείτε την Προκήρυξη της διοργάνωσης, εδώ.
 
Πότε: Ώρα προσέλευσης: 18:30 μ.μ. Ώρα έναρξης: 19:00 μ.μ.
Που: Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας.


Πηγή Ενημέρωσης: εν δήμω

Τελευταία Νέα