Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Αισώπου Κόμιξ!»

FestXalandriou Rematia

FestXalandriou RematiaΤο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, «Αισώπου Κόμιξ!…», 5 γνωστοί μύθοι του Αισώπου, με χιούμορ και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από …κόμιξ! στο Θέατρο Ρεματιάς, με ελεύθερη είσοδο.

Μία πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, παράσταση, που “μιλάει” με αλληγορίες για τη ζωή και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των πιο υψηλών αξιών & ιδανικών!

Τα παιδιά συστήνονται με τους ηθοποιούς και με τα μουσικά όργανα, τα οποία αναλαμβάνουν σημαντικό και ενεργό ρόλο. Τύμπανα, κιθάρα, μεταλλόφωνο, καλίμπες, ξύστρα, μουσικές γαβάθες, καζού, δίνουν ζωντάνια και ρυθμό… Μια παρέα, οι ηθοποιοί και τα παιδιά μαζί, επεξεργάζονται από κοινού τους μύθους, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για το θυμό και την αγάπη.

  • Με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Οι συντελεστές του Our Festiival 3, καλούν τους θεατές να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Πότε: 19:00, Ελεύθερη Είσοδος
Που: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι, τηλ. επικοινωνίας:  210 6855898

  • Πρόγραμμα Φεστιβάλ Ρεματιάς, «Νύχτες Αλληλεγγύης», έως 20 Σεπτεμβρίου 2017, εδώ.

Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης

Τελευταία Νέα