Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Βράβευση Κατερίνας Στεφανίδη & Mitchell Krier

Stefanidi4

Stefanidi4Με μια λαμπρή εκδήλωση ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, παράλληλα με τα 60 χρόνια «ζωής» του,  τίμησε την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου την αθλήτρια του συλλόγου και χρυσή Ολυμπιονίκη του επικοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και τον προπονητή της Mitchell Krier.

Στην τελετή βράβευσης απηύθηναν λόγο και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κος Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του Α.Ο.Φιλοθέης κος Γιάννης Προβελέγγιος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ κος Σπύρος Καπράλος,  ο κος Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. του STOIXIMAN, ο κος  Γιώργος Φραγκογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Hellenica.

Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον αθλητικό και όχι μόνο χώρο, κυρίως μικροί θαυμαστές της Κατερίνας και αθλητές του φυτωρίου του Α.Ο.Φιλοθέης που αδημονούσαν για μια στιγμή μαζί της. Όπως ανέφερε και η Κατερίνα Στεφανίδη στον χαιρετισμό της, θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά που είχαν κατακλύσει το Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης με την προσμονή μιας φωτογραφίας μαζί της κι ενός αυτογράφου από αυτήν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Κατερίνα παρέμεινε για δύο ώρες στο στάδιο υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τους μικρούς και όχι μόνο θαυμαστές της.

Προσμένοντας και για άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, αποχαιρετήσαμε την Κατερίνα που αναχωρεί για τις Η.Π.Α μεθαύριο.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Α.Ο.Φ.

Τελευταία Νέα