Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Γενική Συνέλευση του Σωματείου

AEPs
AEPsΤην Κυριακή 10 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση του συλλόγου Αθλητική Ένωση Ψυχικού Α.Ε.Ψ.
 
Όπως όλοι γνωρίζετε, ο ιστορικός Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού, Δημήτρης Χουλιαράκης, έφυγε από κοντά μας τον Απρίλιο του 2013. Ο νέος Πρόεδρος κ. Κρίτος Νεόφυτος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου αναλαμβάνοντας τα ινία της διοίκησης, έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να διατηρήσουν την ΑΕΨ ζωντανή προκειμένου να συνεχιστεί το σημαντικό κοινωνικό έργο της για την προώθηση του αθλητισμού στο Ψυχικό.
 
Σύμφωνα με το Καταστατικό του σωματείου γίνονται εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο κάθε 3 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος για κοινωνική προσφορά είναι περιορισμένος αλλά σας καλούμε να κάνετε μια υπέρβαση και να έρθετε στην Γενική Συνέλευση προκειμένου να κρατήσουμε την ΑΕΨ ψηλά. Το χρωστάμε στο Δημήτρη αλλά και στα πλέον 660 παιδιά και 400 ενήλικες που γυμνάζονται στις εγκαταστάσεις του Δήμου με τα προγράμματα της ΑΕΨ.
 
Όσοι υποψήφιοι  επιθυμούν να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στο σωματείο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να τους σταλθεί το σχετικό έγγραφο για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες. Υποψηφιότητες για θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να αποσταλούν στην Γραμματέα, Έφη Νεστορίδη μέχρι τις 11 πμ την Πέμπτη 7/4 (Υακίνθων 7α Ψυχικό ή με email yp@hol.gr)

Πότε: ώρα 11:00 π.μ

Που: Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (3ος όροφος – Κτίριο Δημαρχείου –Μαραθωνοδρόμου 95, Ψυχικό).

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή!
 
Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης

Τελευταία Νέα