Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Γκαλά Όπερας»

21Ota Opera

21Ota OperaΤην Πέμπτη 12 Ιουλίου μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για παράσταση στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ), στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, με τους Δήμους – Μέλη του. 

  • Τραγουδούν : Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος)
  • Συνοδεία στο πιάνο : Ειρήνη Αντωνιάδου

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας», ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) & από Εθνικούς Πόρους. Ο Σύνδεσμος ξεκίνησε τη νέα συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, για μια σειρά μουσικών παραστάσεων, και η εκδήλωση έχει συνδιοργανωτή το Δήμο Κηφισιάς.

Πότε : 21:00
Που : Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

21Ota Opera2

Πηγή ενημέρωσης : κα Βικτωρία Καλονάρου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Σ.Β.Α.Π., τηλ. 210 6719138, 210 6711228

Τελευταία Νέα