Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

“Δον Κιχώτης” από τις Μαγικές Σβούρες

DonKixotis
DonKixotisΤην Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου το Θέατρο Ρεματιάς φιλοξενεί “ένα ιππότη για τα παιδιά !”.
 
Φέτος  οι μαγικές σβούρες, ο αγαπημένος θίασος των παιδιών, συμπληρώνουν 10 χρόνια στο θέατρο για παιδιά και το γιορτάζουν με μια υπέροχη παράσταση, μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας, του «Δον Κιχώτη» του Θερβάντες.
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να «συναντήσουν» τις ιδέες αλλά και τους ήρωες του πασίγνωστου αυτού έργου. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από την υψηλή αισθητική και την ποιότητα που διακρίνει τις παραστάσεις του θιάσου «μαγικές σβούρες», στοιχεία του Ισπανικού Πολιτισμού.
 
Τα εντυπωσιακά κοστούμια της παράστασης είναι επηρεασμένα από πίνακες ζωγράφων που εμπνεύστηκαν ή έζησαν στην Ισπανία όπως του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο) , του Βελάσκεθ, του Νταλί και άλλων. Τα σκηνικά έχουν αναφορές κι αυτά σε πίνακες ζωγράφων, όπως του Πικάσο, και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα υποβλητική.
 
Η εξαιρετική μουσική, πηγάζει όλη από την μεγάλη γκάμα των Ισπανών συνθετών και τα τραγούδια βασίζονται σε παραδοσιακά  και λαϊκά τραγούδια από το φλαμένκο μέχρι τον Λόρκα, ειδικά διασκευασμένα για τα παιδιά.
 
Που: Eυριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι / Τ. 210 6855898
Ώρα Έναρξης : 20:30 (Διάρκεια : 80′ – χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων : από 10 ευρώ

Πληροφορίες για την παράσταση στο τηλ. 210-9853609

 
 
Πηγή Ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης από ιστοσελίδα Φεστιβάλ.

Τελευταία Νέα