Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δωρεάν γυμναστική για όλες τις ηλικίες & ώρες

Gymnastiki1
Gymnastiki1Γυμναστική με θέα το βουνό ή την απέναντι πολυκατοικία;
 
Τα υπαίθρια γυμναστήρια του δήμου βγάζουν τους κατοίκους έξω από το σπίτι στο ύπαιθρο με όργανα γυμναστικής : χωρίς ωράριο, χωρίς συνδρομή.
 
Όλα είναι ελεύθερα. Η άθληση στο ύπαιθρο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
 
Θα βρείτε από ποδήλατο και όργανα αερόβιας άθλησης μέχρι όργανα έλξεως και πιέσεων ώμων για τους δικέφαλους, την ωμοπλάτη και τη μέση. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης, με στόχο :
  1. την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και
  2. την ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
Δεν υπάρχουν γυμναστές. Τα κάνεις όλα μόνος σου : σε κάθε όργανο υπάρχουν οδηγίες χρήσης και πληροφορίες για το ποια μυϊκή ομάδα γυμνάζει. Τα όργανα πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κανένα κίνδυνου τραυματισμού.
 
Καθένας αθλείται με δική του ευθύνη : στην είσοδο κάθε πάρκου υπάρχουν οδηγίες για το ποιοι επιτρέπεται και ποιοι δεν επιτρέπεται να γυμναστούν. Αυτά τα όργανα δεν καταπονούν τους μύες. Ο αθλούμενος ως βάρος σηκώνει το ίδιο του το σώμα. Όποιος είναι σε θέση να περπατήσει είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτά τα όργανα. 

Υπαίθρια Γυμναστικά Όργανα Δήμου

  • Φιλοθέη : Ελευθερίου Βενιζέλου & Ζαρίφη, Άλσος Πουλάκη
  • Ψυχικό : Στρατηγού Καλλάρη & Πριγιπίσσης Ελένης, Άλσος Ψυχικού 
  • Ψυχικό : 28ης Οκτωβρίου & Δάφνης
  • Νέο Ψυχικό : Ρήγα Φεραίου & Υψηλάντου
 
Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης από Gympark

Τελευταία Νέα