Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Είχα κάνει την ευχή όπως η Δημοτική αρχή…

Xarokopos
Xarokopos… έστω και το τελευταίο πλήρες έτος της Δημοτικής της θητείας, αφού το 2019 έχουμε εκλογές, να προβλέψει, εντάξει και υλοποιήσει κάποιο έργο στο τεχνικό πρόγραμμα του 2018. Δυστυχώς όμως για μια ακόμη χρονιά περιορίστηκε στις απαραίτητες συντηρήσεις, και αυτές με μεγάλες καθυστερήσεις υλοποίησης.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να παρακολουθείς μια διοίκηση να προσπαθεί να αποδείξει ότι διοικεί ενώ απουσιάζει. Ότι έχει όραμα για την πόλη μας, παρουσιάζοντας ένα Τεχνικό Πρόγραμμα φτωχό και άνευ στόχου. Δυστυχώς για την πόλη μας, κάθε μέρα που περνάει, δεν είναι ότι μένουν όλο και λιγότεροι, αλλά πράττουν και λιγότερα. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα πλέον, και η βάρκα της διοίκησης ήδη γεμίζει νερά.

Πράγμα ξεκάθαρο πλέον και στο Τεχνικό Πρόγραμμα το οποίο κατέθεσε για το έτος 2018. Ένα πρόγραμμα το οποίο προβλέπει να πραγματοποιηθούν έργα ύψους 175.000 € (σχεδόν 5 ευρώ ανά κάτοικο!!! για νέα έργα) μέσα σε ένα ολόκληρο έτος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με τεράστια προβλήματα να παραμένουν εδώ και 7 χρόνια άλυτα ενώ έχουν δοθεί τεράστια ποσά…
 
Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, εδώ.

Παντελής Χαροκόπος

Επικεφαλής Ενωτικής Κίνησης Φιλοθέης – Ψυχικού

Τ. Δήμαρχος Νέου Ψυχικού

Πηγή Ενημέρωσης: “Παράθυρο” Ιανουαρίου 2018

Τελευταία Νέα