Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εθελοντές απ’ όλη την Αττική!

1

Φέτος οι Εθελοντές ήρθαν από όλες τις περιοχές της Αττικής και με την συνεισφορά τους και την θετική τους ενέργεια, συνετέλεσαν στην τεράστια επιτυχία του 40ου Αγώνα Δρόμου, που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Οι παιδικές διαδρομές του Αγώνα Δρόμου ήταν αφιερωμένες στις ευχές των παιδιών και στο σύλλογο «MakeaWish». Μια προσφορά από παιδί σε παιδί, Μία ευχή από παιδί σε παιδί!

1

Θάθελα να εκφράσω από την καρδιά μου ενα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλους τους Εθελοντές και στον καθένα σας ξεχωριστά,  για όλες τις υπέροχες στιγμές, τις γεμάτες παλμό και ήθος που μοιραστήκαμε.

2

  • Ευχαριστούμε τα παιδιά-εθελοντές από τα σχολεία: Λύκειο Φιλοθέης, Λύκειο Π.Ψυχικού, Λύκειο Ν.Ψυχικού, Ουρσουλίνες, Κολλέγιο Ψυχικού, Μωραϊτη, Ιόνιο,
  • Τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής του Ο.ΚΑ.ΠΑ., τους γυμναστές του Ο.ΚΑ.ΠΑ.

4

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους συνεχιστές Εθελοντές του 2004 και τους Ο.Δ.Ι.Κ. που πάντα μας στηρίζουν με όλο τους το δυναμικό ! 
Ξεχωριστά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την Ομάδα από την Πρεσβεία των Φιλιππίνων, τους «FilipinoVolunteers» και τους ποδηλάτες τους.
  • Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους όλων των Σωματείων του Δήμου μας Α.Ο.Φ., ΠΟΨ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, τους προσκόπους του Ν.Ψυχικού, της Φιλοθέης και του Π.Ψυχικού.
  • Και βεβαίωςευχαριστούμε, όλους τους ανθρώπους της καθαριότητας του Δήμου μας και τα μέλη της Αστυνομίας.

3

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας της Επιτροπής Εθελοντισμού.

Ευχόμαστε και στις επόμενες δράσεις να υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός, θετική ενέργεια και παλμός !!

Πηγή ενημέρωσης : κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα, Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντισμού

Τελευταία Νέα