Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση για διαταραχές πρόσληψης τροφής

Anorexia

AnorexiaΤην Δευτέρα 28 Απριλίου η Επιτροπή Εθελοντισμού του δήμου οργανώνει εκδήλωση με την ηθοποιό και πρόεδρο της ΑΝΑΣΑ, Ζέτα Δούκα.

Η κα Ζέτα Δούκα και η κα Μαρίτα Γεραρχάκη, κλινική ψυχολόγος και μέλος του ΔΣ της ΑΝΑΣΑ, θα μας ενημερώσουν & θα συζητήσουν μαζί μας για το έργο της ΑΝΑΣΑ και τις σύνθετες ψυχογενείς ασθένειες των διαταραχών πρόσληψης τροφής:
  • νευρική ανορεξία,
  • ψυχογενής βουλιμία
Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, πρόληψη και υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Ζέτας Δούκα -που έχει βιώσει την ασθένεια- και μιας εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων.  Η ΑΝΑΣΑ κάνει το πρώτο βήμα, δίνοντας την ευκαιρία στους πάσχοντες και στους οικείους τους να αναγνωρίσουν, να αποδεχτούν και να απενοχοποιήσουν τις παθήσεις που σχετίζονται με τη διατροφή.

Πότε: 19:30 μ.μ.

Πού: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135

Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή Ενημέρωσης: Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντισμού, κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα

Τελευταία Νέα