Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκμίσθωση Κυλικείου Γυμνασίου

procurement2

procurement2Διακηρύσσεται ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του Δημόσιου Σχολικού Κυλικείου της σχολικής μονάδας του 2ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού, Ξενοπούλου 13, Νέο Ψυχικό.

Η ανάθεση από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή της λειτουργίας και εκμετάλλευσης του κυλικείου του σχολείου θα γίνει κατόπιν του διαγωνισμού σε συνάρτηση με :

  1. την τιμή προσφοράς,
  2. την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου και
  3. την πολυτεκνική ιδιότητα

Ο χώρος του κυλικείου είναι επισκέψιμος για τους ενδιαφερόμενους τις ημέρες λειτουργίας του Σχολείου, από τις 9:00 – 13:00 μέχρι την 11η Οκτωβρίου 2017.

  • Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη του Διαγωνισμού, εδώ.

Η υποβολή των αιτήσεων-προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 11η Οκτωβρίου κατά τις εργάσιμες ώρες στο Δημαρχείο Ψυχικού επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95.

Η αποσφράγιση των κλειστών προσφορών, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου & ώρα 12.00 μμ στο Δημαρχείο Ψυχικού, Μαραθωνοδρόμου 95, στην αίθουσα συνεδριάσεων. Η σύμβαση, που θα υπογραφεί θα ισχύσει για έξι (6) χρόνια, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μέχρι τρία (3) χρόνια.

Πηγή ενημέρωσης : κ. Γάτος Γεώργιος-Αλκιβιάδης, Πρόεδρος Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Αντιδήμαρχος

Τελευταία Νέα