Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ενημέρωση για τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ

Eopyy
EopyyΟ Δήμαρχος κοινοποιεί την λίστα των συμβεβλημένων γιατρών ΕΟΠΠΥ στην περιοχή μας για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του δήμου.
 
Σε επείγουσα επιστολή του Προέδρου του ΕΟΠΠΥ, κ. Δ. Κοντού προς τον Δήμαρχο, κ. Παντελή Ξυριδάκη, αναφέρεται ότι “η κοινοποίηση της λίστας απαιτείται, ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν κενά ενημέρωσης και πληροφόρησης των ασφαλισμένων και προβλήματα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Μονάδων υγείας για περίπου ένα μήνα”. 
 
Υπενθυμίζεται ότι, η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο οφείλεται στο ότι, βάσει του νόμου που ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών από τη βουλή, οι ιατροί του ιδρύματος – πανελλαδικά και όχι μόνο στο Νέο Ψυχικό, τίθενται σε διαθεσιμότητα ενός μήνα, ώστε να επιλέξουν εάν θα απασχολούνται αποκλειστικά στο οργανισμό ή θα λειτουργούν μόνο τα ιατρεία τους.

Στη συνέχεια η πολιτεία θα στελεχώσει τα υποκαταστήματα του ΕΟΠΠΥ – συμπεριλαμβανομένου και του Νέου Ψυχικού – με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (με προσλήψεις καινούριες και με όσους από τους παλιούς δεχθούν τη νέα κατάσταση).

Η λίστα για την εξυπηρέτηση των δημοτών, περιλαμβάνει γιατρούς των εξής ειδικοτήτων:

  1. Γενική Ιατρική
  2. Καρδιολογία
  3. Μαιευτική-Γυναικολογία
  4. Ορθοπεδική
  5. Οφθαλμολογία
  6. Παθολογία
  7. Χειρουργική
  8. Ωτορινολαρυγγολογία

Δείτε την λίστα με τους συμβεβλημένους γιατρούς της περιοχής μας, εδώ.  

 

Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα