Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Εξοικονόμηση ενέργειας»

EnergyForum2

EnergyForum2Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό & ιδιωτικό τομέα».

Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αρχή σε συνέχεια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στο Σύμφώνο των Δημάρχων, έχει ανταποκριθεί σε πρόσκληση του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), και έχει εγκρίνει την εφαρμογή προτύπου διαχείρισης ενέργειας, στον δήμο μας, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει για την περιστολή των δαπανών του.

Ο κ. Παντελής Ξυριδάκης θα συμμετάσχει επιπροσθέτως στο Στρογγυλό Τραπέζι – Συζήτηση με θέμα την εμπειρία των Δήμων από την συμμετοχή τους στο Σύμφωνο των Δημάρχων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ημερίδας «Ενεργειακή Διαχείριση και Παρακολούθηση των Δημοτικών Σχεδίων Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια», που συνδιοργανώνεται από το ΚΑΠΕ και τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος μας, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), από 3:30 – 5:00 μ.μ.

Η ομιλία του Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. με θέμα «Δράσεις για τη Βιώσιμη Ενέργεια & το Κλίμα στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού».

Πότε : 19:00
Που : Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745 135

EnergyForum

Πηγή ενημέρωσης : Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα