Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιτροπή Νεότητας στο 3ο Marmalade Festival

MarmeladeF13

Η Επιτροπή Νεότητας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο Marmalade Festival που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού με την  «ΕΣΤΙΑ» το Κέντρο Φροντίδας Παιδιών με νοητική υστέρηση στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Κέντρου.

Με την συμμετοχή μας συμβάλαμε και εμείς ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την ανέγερση της καινούργιας στέγης που θα φιλοξενήσει παιδιά με νοητική υστέρηση. Αυτός  ήταν άλλωστε και ο σκοπός του φεστιβάλ.

Το 3ο Marmalade Festival έκλεισε πολύ χαρούμενα για εμάς και οφείλεται σε δυο λόγους :

  1. Ο πρώτος είναι ότι παρ’ όλες τις αναβολές της εκδήλωσης, λόγω καιρικών συνθηκών, ο στόχος της εκδήλωσης επετεύχθη, αφού κατάφερε να συγκεντρωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την ανέγερση της νέας στέγης για παιδιά με νοητική υστέρηση.
  2. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η μαρμελάδα μας με γεύση Μπανάνα-Φουντούκι πήρε το 2ο βραβείο της πιο «ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ».

MarmeladeF13

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πωλητές της Λαϊκής Αγοράς Ψυχικού, οι οποίοι μας πρόσφεραν τα καλύτερα φρούτα τους, την σεφ κα Πόπη Ρήγα που με την επίβλεψη, την υπομονή και με το μεράκι της βοήθησε ουσιαστικά στο να φτιάξουμε τέσσερις ξεχωριστές γεύσεις, την κα Νάνσυ Λαζάρου για την ευγενική προσφορά της των προϊόντων της εταιρείας «ΗΔΙΣΤΟΝ»  καθώς επίσης και όλους εσάς που δοκιμάσατε τις μαρμελάδες μας και ήσασταν δίπλα μας ενισχύοντας αυτήν μας την προσπάθεια.

Ζητούμενο για εμάς είναι να αποτελέσει η επιτροπή σημείο αναφοράς και κοινής δράσης όλων των νέων της περιοχής, με στόχο την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά του Δήμου μας και τη διεκδίκηση καλύτερων όρων διαβίωσης για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, όπως είναι οι νέοι σε ηλικία άνεργοι ή τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτοί οι νέοι ήταν το κίνητρο για τη συμμετοχή μας στο Μarmalade Festival.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Νεότητας: Λεωνίδας Παπαγεωργίου, Ευρυδίκη Καραμήτσου, Αλέξης Θεοδωρόπουλος, Βελίσσα Μουχλή, Εβελίνα Παλτζόγλου, Γιάννης Ρέγγος, Μυρτώ Λαζαρίδη, Γιούλη Παλυβού, Άρης Νάκας, Δημήτρης Μιχαϊλίδης.

Πηγή ενημέρωσης : Δελτίο Τύπου από κα Βελίσσα Μουχλή

Τελευταία Νέα