Με εξαιρετικό κλίμα και πολύ θετική διάθεση όλοι οι εθελοντές, εκλεγμένοι και μη, συμμετείχαν με χαρά στην πανελλήνια δράση το Σάββατο 25 Απριλίου.
Συγκεντρωθήκαμε στο Γυμνάσιο Φιλοθέης, χωριστήκαμε σε ομάδες κ με εξοπλισμό (γάντια, τσουγκράνες και σακούλες) “φροντίσαμε ” το Άλσος Πουλάκη, την Πλατεία Δροσοπούλου καθώς κ την παιδική χαρά που βρίσκεται εκεί.
Στη συνέχεια η ομάδα διαχείρισης κρίσεων Ο.Δ.Ι.Κ., που ήταν μαζί μας από το πρωΐ, πραγματοποίησε επίδειξη πρώτων βοηθειών, όπου, επι τόπου, πρακτική έκαναν μικροί κ μεγάλοι.
Παρευρέθηκαν από την Επιτροπή Εθελοντισμού: η Άντυ Μαζαράκη, η Έλενα Πάτση, η Χαρά Ξυριδάκη, ο Τάσος Ξυράκης, η Μαρία -Χριστίνα Παλαιολόγου και η Μίνα Βουτσαρά.
Επίσης ο Νίκος Ζερβός Δημ. Σύμβουλος & η Βελίσσα Μουχλή, η Μαρία Σταματιάδη, η Κορίνα Ξυριδάκη, ο Σωτήτης Μαντζώρος πρώην πρόεδρος Συλλόγου Γονεων, κ όλη η ομάδα της Ο.Δ.Ι.Κ.
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη συμμετοχή σας, στο ” Let’s Do It Greece,” 2015, όπου για μια ακόμη χρονιά δεκάδες χιλιάδες πολίτες συντονίστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
- Ευχαριστούμε τα παιδιά που εκπροσώπησαν το Κολλέγιο Ψυχικού, τη σχολή Μωραΐτη και το Λύκειο Νέου Ψυχικού.
Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι πάντα ανοικτή σε νέες προτάσεις που προάγουν το ήθος του εθελοντισμού.
Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Άννας Κομνηνού – Κούμπα, Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού