Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιτυχία το φετεινό Let’s do it!

Ldit1
Ldit1
 
Με εξαιρετικό κλίμα και πολύ θετική διάθεση όλοι οι εθελοντές, εκλεγμένοι και μη, συμμετείχαν με χαρά στην πανελλήνια δράση το Σάββατο 25 Απριλίου.
 
Συγκεντρωθήκαμε στο Γυμνάσιο Φιλοθέης, χωριστήκαμε σε ομάδες κ με εξοπλισμό (γάντια, τσουγκράνες και σακούλες) “φροντίσαμε ” το Άλσος Πουλάκη, την Πλατεία Δροσοπούλου καθώς κ την παιδική χαρά που βρίσκεται εκεί.
 
Στη συνέχεια η ομάδα διαχείρισης κρίσεων Ο.Δ.Ι.Κ., που ήταν μαζί μας από το πρωΐ, πραγματοποίησε επίδειξη πρώτων βοηθειών, όπου, επι τόπου, πρακτική έκαναν μικροί κ μεγάλοι.
 
Παρευρέθηκαν από την Επιτροπή Εθελοντισμού: η Άντυ Μαζαράκη, η Έλενα Πάτση, η Χαρά Ξυριδάκη, ο Τάσος Ξυράκης, η Μαρία -Χριστίνα Παλαιολόγου και η Μίνα Βουτσαρά.
 
Επίσης ο Νίκος Ζερβός Δημ. Σύμβουλος & η Βελίσσα Μουχλή, η Μαρία Σταματιάδη, η Κορίνα Ξυριδάκη, ο Σωτήτης Μαντζώρος πρώην πρόεδρος Συλλόγου Γονεων, κ όλη η ομάδα της Ο.Δ.Ι.Κ.
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη συμμετοχή σας, στο ” Let’s Do It Greece,”  2015, όπου για μια ακόμη χρονιά δεκάδες χιλιάδες πολίτες συντονίστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
  • Ευχαριστούμε τα παιδιά που εκπροσώπησαν το Κολλέγιο Ψυχικού, τη σχολή Μωραΐτη και το Λύκειο Νέου Ψυχικού.
Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού  είναι πάντα ανοικτή σε νέες προτάσεις που προάγουν το ήθος του εθελοντισμού.

Ldit2

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Άννας Κομνηνού – Κούμπα, Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού

Τελευταία Νέα