Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Επιτυχημένο το 9ο Σιμουλτανέ Σκάκι

ChessNPsychikou

ChessNPsychikouΓια 9η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι σιμουλτανέ στην Πλατεία Ελευθερίας Νέου Ψυχικού την Κυριακή 3 Ιουνιου στις 10:30.

Ο αγώνας επίδειξης συνδιοργανώθηκε από το Δημο Φίλοθέης – Ψυχικού και την «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού», το αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο που δραστηριοποιείται στο Δήμο.

Οι νεαροί σκακιστές του Δήμου μας με ανυπομονησία περίμεναν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς έχει αποτελέσει θεσμό την τελευταία δεκαετία! Τον αγώνα επίδειξης έδωσε ο Ομοσπονδιακός Μαιτρ και προπονητής σκάκι της “Ακαδημίας” Κώστας Τσιάμης. 35 μικροί σκακιστές από σχολεία του Δήμου μας καθώς και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” συμμετείχαν και αναμετρήθηκαν με τον προπονητή τους. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο αγώνας επίδειξης διεξήχθη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στον αγώνα επίδειξης παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Μαρία-Ελένη Τρέζου, η οποία έκανε και την πρώτη σκακιστική κίνηση κηρύσσοντας την έναρξη του σιμουλτανέ.

Οι φετινοί νικητές κατά σειρά είναι οι ακόλουθοι:

  1. Σταυρόπουλος Σωτήρης
  2. Τσουπάρης Παναγιώτης
  3. Μπιλάλης Γιώργος
  4. Φιλιππόπουλος Νικόλαος
  5. Κωστάκη Έρια

Αναμνηστικό δίπλωμα δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σκακιστική διοργάνωση, έχοντας συλλέξει πολύτιμη εμπειρία που θα τους βοηθήσει να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα στους επόμενους αγώνες τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς σκακιστές καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!

Πηγή ενημέρωσης : Ιστοσελίδα Συλλόγου

Τελευταία Νέα