Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Pops
PopsΌλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κύριο Θανάση Χανακούλα για την ιδιαίτερη προσφορά του στον ιστορικό σύλλογό μας, ο οποίος έχοντας διατελέσει 11 συνολικά έτη στη θέση του Προέδρου του Π. Ο. Ψυχικού αποφάσισε την οικειοθελή μη τυπική ενασχόλησή του στα δρώμενα του συλλόγου, αλλά τη συνέχιση της ουσιαστικής συμβολής του στους εκάστοτε στόχους της ομάδος μας.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει εμπράκτως την ανιδιοτελή αγάπη και τους ισχυρούς δεσμούς που διέπουν όλους τους ανθρώπους που αφιερώνουν μέρος της ζωής τους στο αέναο όραμα αυτής της ιστορικής ομάδας, ανεξαρτήτως ρόλων, όπως ο κύριος Θανάσης Χανακούλας.

Οι άνθρωποι αυτοί συνθέτουν τη δυναμική της μεγάλης οικογένεια μας: της οικογένειας του Π.Ο.Ψ., στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι νιώθουν την ανάγκη να ενισχύσουν τον υγιή αθλητισμό και τα οφέλη του στα παιδιά της περιοχής μας, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη ζεστή αγκαλιά μας σε κάθε έναν ξεχωριστά!

Με τιμή,
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ιωάννης Πετρίδης
Πρόεδρος Δ.Σ.


Ο Π.Ο.Ψ. είναι το παλαιότερο αθλητικό (ποδόσφαιρο, κολύμβηση, γυμναστική) σωματείο του Δήμου μας και ιδρύθηκε το 1926. Ταυτόχρονα είναι το μοναδικό σωματείο του προαστίου μας, που διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών στο επίσημο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου κ. Παπανδρέου Λεωνίδας, Π.Ο.Ψ. 

Τελευταία Νέα