Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ημερίδα ΣΑΣΜ για τις «Κατασκευές»

Moraitis

MoraitisΤο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη σας προσκαλεί στη πρώτη μεγάλη εκδήλωση του, με στόχο την κλαδική επαγγελματική δικτύωση, με τίτλο ΣΑΣΜ Forum «Κατασκευή + Νέοι Ορίζοντες». 

Θα περιλαμβάνει ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου, workshops διαφορετικής θεματολογίας, έκθεση υλικών και συστημάτων των αποφοίτων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο και παρουσιάσεις για την ανάπλαση του Ελληνικού και της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξη στο Πειραιά.

Η ημερίδα θα κλείσει με εκδήλωση δικτύωσης, όπου οι συμμετέχοντες και οι ομιλητές θα μπορούν να συζητήσουν κατ’ ιδίαν και να ανταλλάξουν επαγγελματικά στοιχεία επικοινωνίας.

Παράλληλα, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών-παρουσιάσεων διακεκριμένων αποφοίτων αρχιτεκτόνων με τίτλο «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές».

Θα ακολουθήσει networking cocktail, καθώς και τα εγκαίνια της έκθεσης που θα παραμείνει στους χώρους του Σχολείου μέχρι και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Πηγή ενημέρωσης : Ιστοσελίδα ΣΑΣΜ

Τελευταία Νέα