Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Η Δύναμη της Αγάπης»

Kesesioglou

KesesioglouΤην Παρασκευή 1η Ιουλίου μια βραδιά αφιερωμένη στη «Μητέρα της Αφρικής» που φροντίζει πάνω από 400 παιδιά στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τα παιδιά των δημοτικών σχολείων Φιλοθέης – Ψυχικού της τάξης πιάνου της κα Βασιλικής Τσιμπούκη, και θα προλογίσει η κα Έλση Δημουλά, Δημοτική Σύμβουλος, με ομιλητές :

Με την στήριξη του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού και της ΜΚΟ «Ελληνική Δράση Αφρικής». Η Ελληνική Δράση Αφρικής είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της αφρικανικής Ηπείρου (κυρίως στις χώρες της γαλλόφωνης Αφρικής). Ξεκινώντας από το 1980, συνεχίζει μέχρι και σήμερα με βασικό στήριγμα την κα. Μέρω Κεσεσίογλου, πρόεδρο της οργάνωσης, όχι μόνο να προσφέρει φαρμακευτικό υλικό ή χρήματα, αλλά κυρίως να επικεντρώνεται στο βασικότερο πρόβλημα: Να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα δικά τους πόδια.

Kesesioglou2Μία εκδήλωση βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο για τις δράσεις της κ. Μέρως Κεσεσίογλου στην Αφρική. Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την αναστήλωση σχολείου στην Αφρική.

Συνδιοργάνωση: Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού

Πότε: 20:00
Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745 135

Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή ενημέρωσης: κ. Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης, Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Τελευταία Νέα