Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Η Ομπρέλα των Θαυμάτων»

ZanoDanias

ZanoDaniasΤην Κυριακή 2 Απριλίου ένα διαδραστικό μιούζικαλ για παιδιά 4-12 ετών των Ζανό Ντάνια & Πρόδρομου Μακρίδη, «Η Ομπρέλα των Θαυμάτων».

Υπόθεση : 7 διαφορετικές ιστορίες παρουσιάζονται από την ηρωίδα του έργου Λίτσα Ομπρελίτσα και τη μαγική της ομπρέλα, με οπτικά εφέ, βίντεο, φωτογραφίες και τραγούδια.

Πάνω σε σύγχρονα θέματα της εποχής μας, όπως ρύπανση, φιλοζωία, ρατσισμός, ασφάλεια στο διαδίκτυο, μάθηση, καταναλωτισμός, διατροφή και αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο.

Συντελεστές :

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ζανό Ντάνιας.
Στίχοι-Μουσική: Πρόδρομος Μακρίδης.
Παίζουν: Ζανό Ντάνιας, Στέλλα Φώτση, Στέφανος Γεωργόπουλος, Ελένη Μυστικού (τέσσερις ηθοποιοί ερμηνεύουν δεκαπέντε ρόλους).

Η παράσταση διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 με το «Τιμητικό Βραβείο Σύνθεσης και Αξιοποίησης Δημόσιου Χώρου και Πρωτότυπης Παρουσίασης για Θέαμα στο Δρόμο».

Ο Ζανό Ντάνιας (Παρίσι 15 Δεκεμβρίου 1954) είναι Έλληνας ηθοποιός, ααπόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Παρακολούθησε μαθήματα παντομίμας στο Παρίσι από τον Μαρσέλ Μαρσώ, συμμετείχε στους θιάσους Ποταμίτη, Γεωργούλη, Καρέζη, Βουγιουκλάκη, Πιατά κ.ά., και πρωταγωνίστησε σε οπερέτες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Πότε : 16:00 – 17:15
Που :  Αίθουσα Θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728 043

Εισιτήριο: 5€. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο info@stekitoupaidiou.gr

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος το «Στέκι του Παιδιού», κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974 

Τελευταία Νέα