Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΘΕΑΤΡΟ/Συρανό

siranobanner

siranophoto1

«Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δείτε σήμερα Κυριακή του Πάσχα την συναρπαστική παράσταση με 40 χαρακτήρες που ξεδηπλώνουν επι σκηνής έρωτες και πάθη, τραγουδούν και πολεμούν σε ένα μοναδικό σκηνικό θέαμα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ο αγαπημένος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον εκκεντρικό ήρωα με τη διάσημη μύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό, πολυτάλαντο άνθρωπο, τρυφερό, αστείο, ποιητή και δεινό ξιφομάχο και κατ’ εξοχήν τραγικό πρόσωπο, που θα παραδεχτεί τον μεγάλο του έρωτα για την εξαδέλφη του Ρωξάνη μόνο λίγο προτού ξεψυχήσει.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικές ταινίες, έργα όπερας και μπαλέτου, μουσικές συνθέσεις, ακόμη και σειρές κόμικ, ζωντανεύει ξανά στις οθόνες μας σε μια παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία με ρεκόρ εισιτηρίων.

Την πρωτότυπη μουσική έχει συνθέσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ στην παράσταση πρωταγωνισθούν αγαπημένοι ηθοποιοί όπως η Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μας κάνει δώρο την online διάθεση αυτής της παράστασης και μας εύχεται “Αυτό το Πάσχα θέλουμε δε θέλουμε θα είναι μοναδικό για όλους …. Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε μοναδικό και με τους δικούς μας όρους… Καμία απόσταση δεν μπορεί να εξαλείψει την αγάπη που μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε !!! Αρνάκι σουβλιστό μπορεί να μη φάμε ….αλλά μπορεί και να φάγαμε τον γαίδαρο… Υπομονή λοιπόν …καλή δύναμη και… ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !!!”

Η παράσταση είναι διαθέσιμη μόνο για σήμερα σε δύο προβολές στις 18.00 και στις 21.00

Για να την δείτε πατήστε εδώ στις 18.00 ή στις 21.00

Τελευταία Νέα