Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Κινημ/κα & Θεατρικά Εργαστήρια για Παιδιά

ErgKiniThetr4

ErgKiniThetr4Είσαι 9 έως 12 ετών; Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες και να λες ιστορίες μέσα από την κάμερα; Σου αρέσει το θέατρο;

Ο Δήμος και το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας «Καρπός», σας καλούν να συμμετάσχετε στα κινηματογραφικά & θεατρικά εργαστήρια από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από φωτογραφικά & θεατρικά παιχνίδια, φωτοϊστορίες και κινούμενα σχέδια θα καλοσωρίσουμε μαζί το φθινόπωρο με τις δικές μας δημιουργίες!

Πρόγραμμα:

Κάθε ημέρα από 9.30 έως 14.00 τα παιδιά συμμετέχουν σε κινηματογραφικές δράσεις διάρκειας 2,5 ωρών και θεατρικές δραστηριότητας διάρκειας 2 ωρών.

Μεσολαβεί διάλειμμα 20’ για το οποίο τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ελαφρύ σνακ και νερό.

Όσα παιδιά έχουν, μπορούν να φέρουν τις δικές τους φωτογραφικές μηχανές με τα σχετικά καλώδια μεταφοράς δεδομένων. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός και τα υλικά (π.χ. κάμερες, υπολογιστές, tablet, τρίποδα, μικρόφωνα, εκτυπώσεις) παρέχονται από τον ΚΑΡΠΟ.

Οι εργασίες των παιδιών θα διανεμηθούν ηλεκτρονικά.

Χώρος διεξαγωγής : Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού, Στρατηγού Μακρυγιάννη (πίσω από το Πεντάγωνο).

Εγγραφές:

  1. Κόστος συμμετοχής 75 ευρώ.
  2. Προκαταβολή συμμετοχής: 40 ευρώ στον λογαριασμό του Καρπού στην ΑLPHA BANK: GR 7401401010101002101270507 ή στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 210 – 6822217 (ωράριο λειτουργίας: 8.00-15.00). Σημαντική σημείωση: στη δικαιολογία της κατάθεσης να συμπληρώνεται το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΙΘΕΤΟ του παιδιού που θα συμμετάσχει (παρακαλούμε τα τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης να επιμερίζονται στον καταθέτη και το δικαιούχο).
  3. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  4. Αίτηση Εγγραφής στον “Καρπό”, εδώ
  5. Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης, εδώ (παρακαλείστε στο πρώτο μάθημα να προσκομίσετε υπογεγραμμένη την υπεύθυνση δήλωση).

ErgKiniThetr5

Πηγή ενημέρωσης: κα Σόφη Ζαφρακοπούλου, Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.

Τελευταία Νέα