Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Αποφασίστηκε η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, στον Δήμο μας, μετά από τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους Δημάρχους και παρουσία μετεωρολόγων, σήμερα το μεσημέρι.
Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν να προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα ληφθεί νέα απόφαση οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά.
Ως εκτούτου, προτρέπουμε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις μιας και τα καιρικά φαινόμενα αναμένονται ακραία, ραγδαία και μη προβλέψιμα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.
Δείτε την απόφαση Δημάρχου, εδώ
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, εδώ