Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Κολυμπώ για τους άλλους»

Swimming
SwimmingΤην Κυριακή 1η Μαρτίου διοργανώνεται αθλητική εκδήλωση η οποία συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και ρούχα για παιδιά από 7-17 ετών.
 
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης Φιλανθρωπικής Κολυμβητικής Εκδήλωσης το 2014 που διοργάνωσαν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Τόνια Μαχαίρα, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, από τις 09:00 έως τις 14:00.
 
Η εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη χρονομέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής.
 
Η 2η Φιλανθρωπική Κολυμβητική Εκδήλωση, πραγματοποιείται με την επιμέλεια του Λευτέρη Παρασκευά και της Τόνια Μαχαίρα και τα έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού σωματείου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.
 
Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1924 με κύριο δωρητή τον Εμμανουήλ Μπενάκη και δημιούργησε το 1925 το Σταθμό Εφήβων, ξενώνα φιλοξενίας, ο οποίος από τότε λειτουργεί χωρίς διακοπή. Σκοπός του η παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και υποστήριξης σε 17 ασυνόδευτους έφηβους και παιδιά, που προέρχονται από χώρες που πλήττονται από πολέμους και καταστροφές και που έχουν αποσπαστεί από τις οικογένειές τους.
 
Δήλωση Συμμετοχής:
 
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα κολύμβησης, θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλικία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση kolimpogiatousallous@gmail.com  
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι Παρασκευή 27/2/2015.
 
Πότε: Κυριακή 1η Μαρτίου, ώρα 09:00 έως τις 14:00
Που: Κολυμβητήριο Αθλητικού Κέντρου, Ρ. Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό
  • Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο.
  • Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ρουχισμό, τρόφιμα και αναλώσιμα χωρίς να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, μπορούν να έρθουν από τις 10:00 έως τις 14:00 στο κολυμβητήριο όπου θα υπάρχει ειδικός χώρος συλλογής.

Πηγή Ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Γραμματείας Δημάρχου

Τελευταία Νέα