Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μίσθωση Κυλικείου Δημόσιου Σχολείου

procurement
procurementΠροκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, για τη μίσθωση του κυλικείου του Δημόσιου Σχολείου,  Γυμνασίου – Λυκείου Ψυχικού, οδός Ροΐδη και Θεοτόκη 1, 15452, Ψυχικό.
 
Αναθέτουσα αρχή είναι η Δημοτική Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και η σύμβαση, που θα υπογραφεί θα ισχύσει για έξι χρόνια με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μέχρι  τρία χρόνια.
 
Το ελάχιστο ποσό προσφοράς από τους ενδιαφερομένους ορίζεται στα 18 Ευρώ ανά μαθητή ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός θα γίνει δημόσια την 25η Αυγούστου 2014 ημέρα Δευτέρα, και ώρα 12:30 μμ στο Δημαρχείο Ψυχικού στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ η υποβολή των αιτήσεων-προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται μέχρι και την 22α Αυγούστου κατά τις εργάσιμες ώρες στο Δημαρχείο Ψυχικού επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95, στη γραμματεία του 3ου  ορόφου.
  • Δείτε το αναλυτικό τεύχος διακήρυξης του διαγωνσιμού, εδώ.

Ο χώρος του κυλικείου είναι επισκέψιμος για τους ενδιαφερόμενους κάθε Τετάρτη από τις 10:00 – 13:00 μέχρι την 22 Αυγούστου.

 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του 3ου ορόφου του Δημαρχείου απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο  213-2014705).

 

Πηγή Ενημέρωσης: Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής, κα Τιτίκα Βακιρτζή

Τελευταία Νέα