Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μαθήματα Αυτοάμυνας Ενηλίκων

Self Defence2
Self Defence2Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου ξεκινούν τα Μαθήματα Αυτοάμυνας Ενηλίκων με ζητούμενο την παροχή στους συμπολίτες μας βασικών δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση περιστατικών όπου θα κληθούν να «αμυνθούν» και παράλληλα η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
 
Πότε:  κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:30 – 22:00 και κάθε Σάββατο 18:30 – 20:00.
 
Κόστος: Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε €20/άτομο, τιμή κάτω του 50% των ισχυουσών στο «εμπόριο» ώστε να είναι προσιτό σε κάθε δημότη. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μόνο στο τμήμα του Σαββάτου προς €10/μήνα. Για μέλη οικογενειών θα παρέχεται έκπτωση 50% στο κάθε πρόσθετο μέλος του βασικού, έκπτωση που δικαιούνται και οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, φοιτητές, στρατιώτες, και άτομα με αναπηρία πάνω από 67% μετά από προσκόμιση σχετικών δικαιολογητικών καθώς και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και τα παιδιά τους (τηλ: 210 6728043).

Οι καθημερινές απειλές για την ατομική ασφάλεια αλλά και γι αυτή των οικείων μας καθημερινά αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό. Μην επιτρέψετε λοιπόν τη θυματοποίησή σας: εκπαιδευτείτε στο Ισραηλινό Σύστημα KAPAP Israeli Academy από κορυφαίο εκπαιδευτή, έμπειρο και μάχιμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ και αθλητή της πάλης υποταγής.

Πηγή ενημέρωσης: κ. Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης, Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Τελευταία Νέα