Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μεγάλη επιτυχία στους «αγώνες μικρών παιδιών»

1

1Μικρά παιδιά από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας συμμετείχαν για 5η συνεχή χρονιά στους «αγώνες μικρών παιδιών» κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη και ο αγώνας στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία και κυρίως με ασφάλεια :

  • Στον αγώνα, απόστασης 500 μέτρων, έλαβαν μέρος 616 παιδιά από όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου μας (δημόσια & ιδιωτικά) από την 1η μέχρι και την 6η Δημοτικού.
  • Για πρώτη χρονιά συμμετείχαν και παιδιά νηπιαγωγείων.

Ο αγώνας διεξήχθη επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, λίγο πριν την διέλευση του πρώτου Μαραθωνοδρόμου από το Νέο Ψυχικό, και σε δύο σκέλη :

  1. 1ο σκέλος : αγόρια & κορίτσια 1ης – 2ας & 3ης δημοτικού,
  2. 2ο σκέλος : αγόρια & κορίτσια 4ης – 5ης & 6ης δημοτικού.

2Στους 3 πρώτους ανά κατηγορία δόθηκαν βραβεία, μετάλλια και από ένα tablet, προσφορά του χορηγού του αγώνα Groupama Ασφαλιστική, και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον αγώνα, μετάλλια.

Στον αγώνα, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης,  ο Δήμαρχος ΔΙΟΝ ΟΛΥΜΠΟΥ κ. Δημόπουλος Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βύρων Σαμαρόπουλος & Γιώργος Παπαχρόνης, η Αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Φ.ΙΨ. κ. Σόφη Ζαφρακοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαγεωργίου Λεωνίδας.

3

Ευχαριστούμε τους :

  • Γυμναστές του Δήμου μας, Δήμα Μιχάλη, Ηλία Τραυλό, Ναταλία Καπουσίζη, Φαίη Ζάχου, Δήμητρα Ζάχου, Θοδωρή Λιακόπουλο & Βιβή Κώτσου.
  • Τους εθελοντές από το Ι.Β. της Ιονίου Σχολής,
  • Τους Γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας που συνόδευσαν τα παιδιά στον αγώνα,
  • Τον Γυμναστή της Ιονίου Σχολής κ. Αντωνόπουλο Κώστα & τον  Γυμναστή του Κολλεγίου Αθηνών κ. Θοδωρή Γραμματικόπουλο που ήταν και οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του αγώνα μικρών παιδιών από τον ΣΕΓΑΣ,
  • την Τροχαία Αγίας Παρασκευής, καθώς κα,
  • τους Χορηγούς του αγώνα μας Groupama Ασφαλιστική & Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, που προσέφεραν, ο πρώτος 12 tablet για τους νικητές των κατηγοριών και ο δεύτερος νερά και πορτοκαλάδες για όλους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου υπαλλήλους της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου μας, οι οποίοι από τα ξημερώματα της Κυριακής δούλεψαν ώστε να παραδώσουν τον χώρο έτοιμο για τον αγώνα.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Αντιδημάρχου Καθαριότητας,  κ. Γιώργου Παπαχρόνη, Υπεύθυνου Διοργάνωσης.

Τελευταία Νέα