Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μεγάλη προσέλευση στην ημερίδα για το στρες

Stress1

Η Πρόεδρος της  Επιτροπής εθελοντισμού ενημερώνει για την εξαιρετική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας την Δευτέρα 30 Μαΐου στην Α’ πλατεία Ψυχικού, στο BBell.

Δυο stress specialists, η κα Χρυσοβιτσάνου (PHD), & ο κος Σολδάτος (ΜSc) με εξειδίκευση απο την παθολογία, στην διαχείρηση του στρες μας ενημέρωσαν για την πολυσυζητημένη αυτή έννοια που κυριαρχεί στη σύγχρονη ζωή :

  • Υπολογίζεται οτι 50% των ασθενειών σχετίζονται με το στρες.
  • Οι στρατηγικές πρόληψης βοηθούν ουσιαστικά στην αποφυγή θεμάτων όπως, την υπέρταση, το άσθμα, τον σακχαρώδη διαβήτη, το έλκος ακόμα & τον καρκίνο.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε βιωματική άσκηση που ομολογουμένως βοήθησε πολύ όλο το ακροατήριο να χαλαρώσει απο την ένταση της ημέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς για τους σημαντικούς μηχανισμούς επίλυσης που μας υπέδειξαν.

Stress1Ευχαριστούμε όλους όσους περευρέθηκαν & μοιράστηκαν μαζί μας την ημερίδα αυτή :

η Πρόεδρος του Δημοτικού, Συμβουλίου, κα Κατερίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Βύρων Σαμαρόπουλος, τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού, κα Άντη Μαζαράκη, κα Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, κα Έλενα Πάτση, κα Μίνα Βουτσάρα, η κα Βελίσσα Μουχλή απο την Επιτροπή Νεότητας, εκπρόσωποι απο τους παιδικούς σταθμούς & τα σχολεία, εκπρόσωποι απο τους συνεχιστές εθελοντες του 2004, καθώς & πολλοί δημότες μας.

Το θέμα ενθουσίασε όλο το ακροατήριο & ζητήθηκε απο όλους να επαναληφθεί.

Stress2

Πηγή ενημέρωσης: κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα, Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντισμού

Τελευταία Νέα