Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μεικτή Χορωδία Νέων Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού – ΟΚΑΠΑ: Ακροάσεις Χορωδιακής χρονιάς 2023 – 2024

Η Μεικτή Χορωδία Νέων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, με χαρά και αισιοδοξία ξεκινάει την τέταρτη χρονιά της!
 
Στόχος των ακροάσεων είναι η ενεργοποίηση της νεανικής κοινότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και η ενίσχυση της Μεικτής Χορωδίας Νέων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
 
Η συμμετοχή σε χορωδία προσφέρει ευχαρίστηση, κοινωνική ευαισθητοποίηση και ευγενή άμιλλα. Τα ενεργά μέλη της χορωδιακής ομάδας αποκτούν αυτοέλεγχο, πειθαρχία, ευαισθησία ενώ μέσα από την μουσική διάδραση προάγεται η ομαδικότητα και η υπευθυνότητα, καθώς η στάση σε ατομικό επίπεδο επηρεάζει την συνολική εικόνα της ομάδας.
 
Για τη στελέχωση της χορωδίας πέρα από σπουδαστές Ωδείων ή άλλων Σχολών, απευθυνόμαστε σε εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου, ηλικίας από 12 έως και 18 ετών, που θέλετε να καλλιεργήσετε τη φωνή σας, να εμφανιστείτε σε ομαδικές συναυλίες και μουσικές συνευρέσεις, αποκτώντας ταυτόχρονα πιστοποιημένη χορωδιακή κατάρτιση.
 
Το ρεπερτόριό μας περιέχει δημοφιλή ξένη και ελληνική χορωδιακή μουσική.
 
Οι πρόβες γίνονται στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών), κάθε Τετάρτη,  μεταξύ 19:30 – 21:00.
 
Η συμμετοχή στη Χορωδία πραγματοποιείται ύστερα από ακρόαση και είναι δωρεάν.
 
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μεταξύ 11:30 – 13:30 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, μεταξύ 12:30 – 13:30 (η ακριβής ώρα ακρόασης στο δικό σας Γυμνάσιο-Λύκειο θα ανακοινωθεί σύντομα από τη Σχολική Διεύθυνση), όπου θα θέλαμε να σας ακούσουμε σε α) ένα τραγούδι της επιλογής σας και β) σε σύντομες ασκήσεις τονικής – ρυθμικής ακρίβειας.
 
Τα αποτελέσματα των ακροάσεων θα σταλούν ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση
του Γυμνασίου/Λυκείου όπου ανήκετε, εντός μίας (1) εβδομάδος από την
ημερομηνία ακρόασης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dim-odeio@okapa.gr ή απευθείας με τη Γραμματεία του Ωδείου στο τηλ. 210 6752550.
 
Σας περιμένουμε και σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο
τραγούδι, χαμόγελο και όμορφες στιγμές!
 
Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Νέστωρ Ταίηλορ

Τελευταία Νέα