Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μικροί & Μεγάλοι Αθλητές στο B.S.C. της ΑΕΨ

SummerCamp
Η ομάδα μας Αθλητική Ένωση Ψυχικού Α.Ε.Ψ. υποδέχτηκε τους Ίαν Βουγιούκα και Γιώργο Διαμαντάκο στις ακαδημίες του Basketball Summer Camp και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Basketball Summer Camp είχαν την χαρά να συναντήσουν από κοντά τους γνωστούς αθλητές.

SummerCamp 

Ο πρώην παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας Ίαν Βουγιούκας επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου τις καλοκαιρινές ακαδημίες Basketball της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού και μίλησε στους μικρούς αθλητές μας για την πορεία του στα παρκέ, από την εποχή που έπαιζε στον Άρη Γλυφάδας μέχρι τη στιγμή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκε επίσης σε όλα τα στάδια της καριέρας του, στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα, καθώς και στη συνύπαρξή του με το μεγάλο αθλητή Δημήτρη Διαμαντίδη.

Την επόμενη ημέρα  Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Γιώργος Διαμαντακος, πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, μίλησε στους μικρούς αθλητές μας  για το πως τα κατάφερε, ερχόμενος στην Αθήνα στα 16 του από την Σπάρτη, να παίξει στον Παναθηναϊκό. Μίλησε επίσης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, εκθειάζοντας τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Παναθηναϊκου.

AEPsΚαι οι δυο αθλητές έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ και ευχαρίστως τους υπέγραψαν αυτόγραφα και αναμνηστικά.

Η Α.Ε. Ψυχικού ευχαριστεί τον Ίαν Βουγιούκα και το Γιώργο Διαμαντάκο για την παρουσία τους στα πλαίσια του Psychiko Basketball Summer Camp και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους, καθώς επίσης ευχαριστεί και όλους όσοι μεσολάβησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι επισκέψεις, οι οποίες ανέβασαν στα ύψη το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ.

Πηγή ενημέρωσης: κα Βελίσσα Μουχλή, Α.Ε.Ψ.

Τελευταία Νέα