Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Μικρός Ήρως»

MikrosHros

MikrosHrosΤην Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου μία παρουσίαση «διαφορετική», με λόγο, εικόνα και μουσική, «Μικρός Ήρως»: το συγγραφικό – εκδοτικό έπος του Στέλιου Ανεμοδουρά! που θα συντονίσει ο Χρήστος Σούπος.

Τον Μάϊο του 2017, ο Γιώργος Βλάχος, δημοσιογράφος, συγγραφέας…  εταίρος και βιογράφος του Γιώργου Θαλάσση και – αγαθή τη τύχη – Ψυχικιώτης, παρουσιάζει πέντε “άγνωστες” περιπέτειες του… μικροηρωικού πρότυπού του σε ένα βιβλίο 170 σελίδων, «Η Ακρόπολη κινδυνεύει», (Εκδόσεις Μικρός Ήρως).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν : ο συγγραφέας, ο Λεωκράτης Ανεμοδουράς, εγγονός του εκδότη – συνεχιστής των εκδόσεων, ο εικονογράφος Κώστας Φραγκιαδάκης και αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και συγγραφέας Άλκης Τσαλίκης.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιώτα Λιαποπούλου και ο Γιάννης Λεκόπουλος τραγουδώντας, θα μας ταξιδέψουν στα χρόνια πριν και μετά τον μεγάλο πόλεμο, μ’ ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο συνθέτης και πιανίστας Kώστας Γιαννάκης.

Ελάτε, ακούστε, δείτε, χαρείτε…

Πότε : 20:00.
Που : Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη -Ψυχικό -Τηλ. 210 6745135 (απαραίτητη η κράτηση θέσης).

Η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει ηθελημένα με την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τη γερμανική Κατοχή (12-10-1944).

Πηγή ενημέρωσης : εν δήμω

Τελευταία Νέα