Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης

Paramythoupoli
ParamythoupoliΤην Πέμπτη 27 Αυγούστου παρουσιάζεται στο ανοικτό θέατρο Άλσους Βεΐκου η παιδική παράσταση “Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης” στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 “Παρέα με τ’ αστέρια“.
 
Ο μαγικός κόσμος της παραμυθούπολης σε σκηνοθεσία Γιώργου Γρηγοριάδη, όπου οι ήρωες μας στην πιο ωραία περιπέτειά τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.
 
Οι ήρωες του παραμυθιού: ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη). Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα, φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Κρυσταλλία Καννάκη, Θανάσης Λιούνης, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη

Πότε : 21:00
Που : Θέατρο Άλσους Βεΐκου, Άλσος Βεΐκου, Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς, τηλέφωνο: 2102143317

Γεν. είσοδος: 8€

Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης

Τελευταία Νέα