Εκδηλώσεις

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ και βοηθάμε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την ταινία: “ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ”

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης -Ψυχικού και η Πρόεδρος Αναστασία Αγγελάκη-Λυκούρη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικείου Καρκίνου,  σας προσκαλούν στην   εκδήλωση – προβολή  ταινίας ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ (MYSTERY IN SAINT TROPEZ) που θα πραγματοποιηθεί:
 
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Cine Φιλοθέη (Πλατεία Δροσοπούλου Φιλοθέη)
 
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την εκδήλωση του παραρτήματος καθώς τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την πραγματοποίηση μαστογραφιών και pap test για τις φίλες του Δήμου μας.
 
Περίληψη της υπόθεσης :
Κάθε καλοκαίρι, ο δισεκατομμυριούχος Τρανσάν και η σύζυγός του Ελιάν φιλοξενούν τους πιο γκλαμουράτους σελέμπριτις στην πολυτελή βίλα τους, στη Νότια Γαλλία. Όταν  ένα από τα αυτοκίνητα τους βρεθεί με κομμένα φρένα , σε συνδυασμό με μια σειρά απειλητικά γράμματα τότε ο Τρανσάν θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα επιθεωρητή για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών μόνο ο  υπερόπτης και αδέξιος Μπουλέν είναι διαθέσιμος για αυτή τη δουλειά. Έτσι για να πιάσει τον ύποπτο και να λύσει το μυστήριο δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποδυθεί τον μπάτλερ.
 
Κωμωδία με διάρκεια 90΄
Σκηνοθεσία: Nicolas Benamou και τους ηθοποιούς : Christian Clavier, Benoît Poelvoorde, Thierry Lhermitte, Jérôme Commandeur, Gérard Depardieu
 
 

Τελευταίες Εκδηλώσεις