Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παράσταση «Ο Δράκος Σερπαντίνος»

DrakosSerpandinos

DrakosSerpandinosΤην Κυριακή 18 Φεβρουαρίου μια απολαυστική θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, φαντασία και χρώματα, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη «Ο δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!».

Ο μικρός Ναπολέοντας μισούσε τα ρολόγια και ποτέ δεν κατάφερνε να είναι στην ώρα του. “Γι’ αυτό, δεν ήμουν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Ήμουν το πιο αργοπορημένο. Αποφάσισα, λοιπόν, να φτιάξω τη δική μου ώρα. Τόσες διαφορετικές ώρες στον πλανήτη, γιατί να μην υπάρχει ακόμη μία;”

Μια μέρα, λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει τη δική του «ώρα Ναπολέοντα»! Χωρίς ρολόι! Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι. Θα καταφέρει άραγε ο μικρός Ναπολέοντας να κοιμίσει τον δράκο Σερπαντίνο, να βρει την ώρα χωρίς ρολόι και να λύσει το μυστήριο του Χρόνου;

Πότε : 17:30 – 18:20 (για παιδιά από 3 ετών)
Που : Αθλητικό Κέντρο, Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728 043

Είσοδος 4€ /άτομο (απαραίτητη η κράτηση θέσης ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο stekitoupaidiou@gmail.com)

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται &  πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες & ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974

Τελευταία Νέα