Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Πεταλούδα σε Πηγάδι»

Petalouda
PetaloudaΤην Παρασκευή & Σάββατο 1η & 2 Απριλίου παρουσιάζεται η θεατρική  κωμωδία, ένα  σκοτεινό παραμύθι για ενήλικες, «Πεταλούδα σε Πηγάδι».

Το  νέο  έργο  του  Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, σε σκηνοθεσία Στηβ Κρικρή, παρουσιάζεται στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου, μετά το πρόσφατο ανέβασμα στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα».

Λίγα λόγια για το έργο
 
Η Ευθαλία, μες στην ερημιά του παλιού επαρχιώτικου σπιτιού της, μιλάει με τους αγαπημένους της νεκρούς. Είναι Ψυχοσάββατο και η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα. Προτού ξημερώσει θα συμβεί κάτι αναπάντεχο. Ένας νέος άντρας θα βρεθεί πεσμένος στο πηγάδι της. Ποιος είναι και τι λόγο είχε να τριγυρνά σα φάντασμα στον κήπο της; Η γυναίκα δεν θα βιαστεί να τον ελευθερώσει, τον κρατά για μέρες αιχμάλωτο στα έγκατα. Κι όταν στο τέλος τον τραβήξει επάνω, η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Εξομολογήσεις, δόλιοι σχεδιασμοί αλλά και πράξεις βίας, θα τους οδηγήσουν στο μοναδικό, μα τόσο ισχυρό, κοινό στοιχείο που τους ενώνει. Την ίδια μέρα η ζωή και των δυο αλλάζει για πάντα. Μεταμορφώνονται όπως οι πεταλούδες.

Παίζουν: Μαρία Καλλιμανή, Βαγγέλης Κρανιώτης. Συμμετέχουν σε βιντεοπροβολή: Ρ. Οικονομίδου, Δ. Καταλειφός, Όμ. Πουλάκης, Β. Χατζηγιαννίδης.

Πότε: 20:30 (διάρκεια παράστασης 75’)
Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745 135

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πηγή ενημέρωσης: Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης, Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Τελευταία Νέα