Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πλήρωση θέσης Σχολικού Τροχονόμου

recruitment
recruitmentH Διευθύντρια  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ψυχικού προκηρύσσει την πλήρωση της θέσης Εθελοντή Σχολικού τροχονόμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή  9/10/2015, στις 14.15 το μεσημέρι στη διεύθυνση του Σχολείου:

Προϋποθέσεις :

1.    Η πρόσληψη θα γίνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2015 -2016.  
2.    Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.
3.    Οι ώρες απασχόλησης είναι:
  • Από τις 7.45 μέχρι τις 8.20 το πρωί
  • Από τις  13.45 μέχρι τις 14.30  το μεσημέρι.
Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
 
4.    Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.
5.    Ο εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
6.    Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο Σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα “SΤΟΡ” και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση “ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ”. Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
 
Δείτε την προκήρυξη με τα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης, εδώ.

Πηγή ενημέρωσης: Λεωνίδας Παπαγεωργίου, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Τελευταία Νέα