Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πρόσκληση για εταιρείες συλλογής ΑΗΗΕ

procurement2

procurement2Κοινοποιείται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συνεργασίας του Δήμου με αδειοδοτημένη εταιρεία συλλογής & μεταφοράς Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού ανακοινώνει ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση συνεργασίας, με αντικείμενο την συλλογή και μεταφορά Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), με αδειοδοτημένη για την ζητούμενη υπηρεσία επιχείρηση, προκειμένου να συμβάλλει και ο Δήμος μας στην ορθή περιβαλλοντικά διαχείριση τους.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς να μας ενημερώσουν εάν υπάρχει ενδιαφέρον και πρόθεση συνεργασίας με τον Δήμο, ώστε ν’ αναπτυχθεί στο Δήμο Ρεύμα Διαχείρισης (Συλλογής και Μεταφοράς) ΑΗΗΕ από τα Δημοτικά Καταστήματα, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ιδρύματα, κατοικίες, κτλ.

Η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνεται έως την 1η Δεκεμβρίου 2017 μέσω πρωτοκόλλου στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλοθέης, Καλλιγά 31, Φιλοθέη, Τ.Κ. 15237, εντός κλειστού φακέλου με αναγραφόμενα εξωτερικώς τα στοιχεία της επιχείρησης και την φράση: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας με αντικείμενο την συλλογή και μεταφορά ΑΗΗΕ».

Πληροφορίες : κα Σάββα Ιωάννα, Προϊσταμένη Τμήματος  Καθαριότητας, 213 2014518 , i.savva@0177.syzefxis.gov.gr

Πηγή ενημέρωσης : Διευθυντής Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, κ. Παναγιώτης Λαφτσής, p.laftsis@0177.syzefxis.gov.gr

Τελευταία Νέα