Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών μας

Υποδεχθήκαμε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού, τους 83 Αριστούχους αποφοίτους των Δημόσιων Λυκείων του Δήμου μας που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2023, από τα Δημόσια Σχολεία μας του Παλαιού Ψυχικού, της Φιλοθέης, του Νέου Ψυχικού και της Βαρβακείου!
 
Βραβεύσαμε τους απόφοιτους που ο Μέσος Όρος τους υπερέβη τα 18.000 μόρια στα μαθήματα της κατεύθυνσής τους.
 
Με πρώτη των πρώτων, την Μαρία Βαρδούλια που εισήχθη στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με 19.660 μόρια!
 
Με πολύ υπερηφάνεια καμαρώσαμε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους νέους μας αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων έχουν διαμορφώσει ένα όμορφο κλίμα δημιουργικότητας και φιλομάθειας στα σχολεία μας.
 
Στην τελετή βραβεύθηκαν και οι Εκπαιδευτικοί, κος Σταμάτης Κοσμάς, κα Ελένη Μουρδουκούτα, κα Σοφία Γελαδάκη και κα Βασιλική Σερέτη για την προσφορά τους στην Εκπαίδευση.
 
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και το Πρόεδρό της κο Γιώργο Παπαχρόνη, αλλά και την Ένωση Γονέων του Δήμου μας με Πρόεδρο την κα Γιώτα Τσαντήλα-Πλιάκα.
 
Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης τόνισε πως «Από την αρχή της θητείας μου δεσμεύτηκα ότι τα σχολεία μας θα αποτελέσουν προτεραιότητατα. Για εμένα η στήριξη της Παιδείας ως αξίας, με συνέπεια, είναι η πάγια και μακροπρόθεσμη δέσμευση μου , αποτελεί αντανάκλαση των αρχών μου αλλά και του δημόσιου λειτουργήματος που υπηρετώ.
 
Για τον λόγο αυτό τα σχολεία μας αποτέλεσαν προτεραιότητα και γι’ αυτό και έχουν διατεθεί 2.000.000€ ευρώ συνολικά κατά τη διάρκεια της 4ετίας, που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται, που αφορούσαν την κτηριακή και υλικοτεχνική αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων των σχολείων μας».
 
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο εκλεγείς Δήμαρχος Χαράλαμπος Γ. Μπονάτσος, οι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι Πρόεδροι της Αθμιας και Βθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.
 
Η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων μας, η κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, αποτελούν προοπτική και εγγύηση για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο.
 
Καλή σταδιοδρομία, τα πιο θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους!

Τελευταία Νέα