Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Βράβευσης των αριστούχων μαθητών

Υποδεχθήκαμε και βραβεύσαμε χθες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 43 Αριστούχους των 4 Δημοσίων Σχολείων που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές στα ΑΕΙ.
 
Στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 τα Δημόσια Σχολεία μας κατέγραψαν μια ασυναγώνιστη πρωτιά.   Διαγωνίστηκαν 303 μαθητές και από αυτούς εισήχθησαν στα ΑΕΙ 272! Ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90%! Και μάλιστα από αυτούς 43 μαθητές ξεπέρασαν τις 18.000 μονάδες.
 
Με πολύ υπερηφάνεια ζήσαμε την εκδήλωση και καμαρώσαμε για τους νέους μας και για τους εκπαιδευτικούς μας που σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων έχουν φέρει αυτό το όμορφο κλίμα δημιουργικότητας και φιλομάθειας στα σχολεία μας.
 
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως , η Υφυπουργος Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Γιώργιος Κουμουτσάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Β.Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.
 
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την Ένωση Γονέων του Δήμου μας. Στην εκδήλωση προήδρευσε η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γιώτα Τσαντίλα.
 
Οι νέοι αυτοί αποτελούν θετικό πρότυπο και την εγγύηση για το αύριο της χώρας και του Δήμου μας.

Τελευταία Νέα