Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στη γιορτή του Μάη…

WelcomeMay3

WelcomeMay3Σε μια γιορτή – και μάλιστα της Άνοιξης για την Πρωτομαγιά – δεν λείπουν τα λουλούδια, η μουσική, οι παρέες, το τραγούδι και η χαρά. 

Πράγματα που ήταν εκεί, την Δευτέρα το βράδυ 30 Απριλίου, στο καταπράσινο και φιλόξενο Άλσος του Ψυχικού.

Μπορεί η ημέρα να ξεκίνησε με τα σύννεφα να «παίζουν» με την ανησυχία μας, μπορεί μερικές σταγόνες το μεσημέρι να μας έκαναν ακόμη πιο ανήσυχους, αλλά τελικά, ο «θεός» της Άνοιξης μας έκανε το χατίρι!

Πράγμα που φάνηκε όταν από τις 18:30 και μετά, ένας – ένας έφταναν οι καλεσμένοι της γιορτής. Τα τραπεζάκια γέμισαν, τα φαγητά που θα μπορούσε κάθε παρέα να παραγγείλει άρχισαν να έρχονται και η γαργαλιστική μυρωδιά από τα πεντανόστιμα σουβλάκια γέμιζε τον αέρα, κάνοντας την διαφορά. Και κάπου εκεί, οι πρώτες νότες της ορχήστρας βγήκαν και αυτές στον αέρα για να παραμείνουν μέχρι αργά.

WelcomeMay5

Άξιοι να τους αναφέρουμε, ήταν όλοι οι μουσικοί και οι τραγουδιστές της ορχήστρας που μας κράτησε μέχρι αργά το βράδι :

  • Μ. Κανελλοπούλου, Π. Θεοχάρη, Αχ. Παναγούλη, Κ. Κουκουλίνη, Αιμ. Γιαννακόπουλο, Γ. Τσοκάνη.

Κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος, μιας και το πρόγραμμα είχε προνοήσει για όλους. Δειλά σιγοτραγούδησαν κάποιοι στην αρχή, δυνατότερα λίγο μετά και όταν η αρχή γίνει από κάποιον που αποφάσισε να χορέψει… οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ναι, ήταν ωραία βραδιά! Το λένε τα χαμόγελα όλων, το κλίμα που ήταν αυθεντικά «παρεϊστικο» και η βραδιά που τέλειωσε με την χαρακτηριστική δροσιά… Όχι μόνο από τα δέντρα αλλά και από τις ψυχές όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους εκεί.

WelcomeMay4

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τους χορηγούς, που όχι μόνο βοήθησαν, αλλά ήταν παρόντες με τα προϊόντα τους αλλά και με εκπλήξεις και προσφορές.

Μαζί μας βρέθηκαν : η πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Νέλλη Λάβδα, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιδήμαρχος θεμάτων Πρασίνου Βύρωνας Σαμαρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης Νατάσσα Αγγελάκη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Άλκης Γάτος.

Πηγή ενημέρωσης : Ανυπόγραφο άρθρο ηλεκτρονικής έκδοσης «Παράθυρου»

Τελευταία Νέα