Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Τουρνουά ερασιτεχνικού Basketball

Novasports3x32

Novasports3x32Αντίστροφη μέτρηση για το «Novasports 3×3 Φίλιππος Σύριγος Tournament» από Παρασκευή 24 έως Κυριακή 26 Ιουνίου.

Το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» είναι ένα τουρνουά Basketball 3Χ3 που τελεί υπό την αιγίδα της FIBA, εντάσσεται στο πρόγραμμα Δράσης Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και απευθύνεται σε ερασιτέχνες αθλητές και των δύο φύλων από 7 ετών και άνω, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής.

H Νova σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, το τουρνουά, μια γιορτή του ελληνικού Basketball, το οποίο φέρει το όνομα του Φίλιππου Συρίγου, προς τιμήν του ανθρώπου που πρωτοστάτησε  επί 15 χρόνια στα κανάλια Novasports και ήταν η «φωνή» που έβαλε το ελληνικό μπάσκετ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια.

Το τουρνουά, που έχει για φέτος κεντρικό σύνθημα το «We Love Basket», έχει την τιμή να φιλοξενεί αθλητές των Special Olympics Hellas από τα Προπονητικά Προγράμματα του Ν. Αττικής συμμετέχοντας με 4 ομάδες. Μέσα από τη συμμετοχή τους αποδεικνύεται έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει.

  • Δηλώστε Συμμετοχή στο τουρνουά, εδώ
  • Δείτε το Πρόγραμμα του τουρνουά, εδώ
  • Δείτε τους Κανονισμούς του τουρνουά, εδώ

Που: Αθλητικό Κέντρο, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας Νέο Ψυχικό

Novasports3x31

Πηγή ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα