Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Τρελό Καρναβάλι» Ψυχικού

Karnabali
KarnabaliΤην Κυριακή 18 Φεβρουαρίου φορέστε ξανά την αποκριάτικη στολή σας & ελάτε να διασκεδάσουμε στην Αποκριάτικη Γιορτή της πόλης μας, που διοργανώνει ο Δήμος στο Ψυχικό κάθε χρόνο.

Από τις 10:30 το πρωί, το παιδικό πρόγραμμα με την ομάδα της Νόνης Κιουτσιούκη, περιλαμβάνει & φέτος, ευφάνταστες δημιουργικές & διαδραστικές δραστηριότητες, όπως διάφορα παιχνίδια, τραμπολίνο, γαϊτανάκι, διαγωνισμούς χορού, face painting, μπαλονοκατασκευές, επιτραπέζια & κατασκευές μάσκας από την εικαστικό Κορίννα Κώσταινα.

  • Στις 12:00 το μεσημέρι, οι ΤhunderCults θα είναι έτοιμοι για όλα, με ήχους disco, rock’n’roll, hip hop, latin και άκρως χορευτική διάθεση.
  • Από τις 2 μ.μ. και μετά, ο μουσικός-ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Πέτρος Αδάμ, του KOSMOS RADIO αναλαμβάνει τα decks με latin κυρίως επιλογές.

Πότε: από τις 10:30 το πρωϊ μέχρι τις 15:30 μ.μ.
Που: Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (2η Πλατεία), Ψυχικό

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται &  πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες & ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974

Τελευταία Νέα