Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χριστουγεννιάτικα παζάρια 5 & 6 Δεκεμβρίου

Bazaar
BazaarΤο Σάββατο & την Κυριακή, 5 & 6 Δεκεμβρίου, οργανώνονται τρείς Χριστουγεννιάτικες Δωρο-εκθέσεις και Αγορές οι εξής:
 
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του σχολείου με λαχειοφόρο αγορά και κυνήγι χαμένου θησαυρού, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πότε: από 12:00 έως 18:00
Που: Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων, Ψυχάρη 10, Νέο Ψυχικό

Σάββατο & Κυριακή, μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες όπως γούρια, κεριά, χειροποίητα κοσμήματα με μακραμέ, μπρούντζο και ασήμι. Ελάτε να διαλέξετε δώρα πρωτότυπα, συνοδευόμενα με τις πιο γλυκές ευχές μας, αλλά και με χαμηλές γιορτινές τιμές!  Τις δημιουργίες τους εκθέτουν οι: Σπύρος Κανελλόπουλος, Λάμπρος Κουκοβίνης, Βίκυ Ζόγκαρη, Στέλλα Παπαδέδε, Ειρήνη Τσακίρη, Ελένη Τσαμπούρη και Σόφι Πολυμενέα.

Πότε: 10:30-20:30
Που: Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6749137

Σάββατο & Κυριακή, Χειροποιήματα 2015, Τέχνης Δώρα

Και οι 7 είναι… υπέροχες! Οι Σοφία Αρκαδινού (ξύλο), Χριστίνα Γκουτιέρες (ζωγραφική), Σέλλη Κοέν (πορσελάνη), Λία Μουχτάρη (κούκλες), Ντέμη Κάλφα (κεραμικά), Μελίνα Καζούλλη (βελονάκι), Κατερίνα Παπαλεξάνδρου (κοσμήματα), δημιουργούν, παρουσιάζουν και προτείνουν. Εσείς διαλέγετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε βέβαιες και βέβαιοι, πως θα ενθουσιαστούν, όποια κι είναι η επιλογή σας. Τα έργα των επτά ταλαντούχων δημιουργών είναι η καλύτερη και πλέον συμφέρουσα πρόταση για τα φετινά γιορτινά σας δώρα.

Πότε: 10:00-17:00
Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135

 

Πηγή ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης από εν δήμω

Τελευταία Νέα