Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα της πόλης

GAgapis

GAgapisΕπί επτά οικονομικά δύσκολα χρόνια, οι μοναχικοί άνθρωποι του τόπου μας συνεορτάζουν τα Χριστούγεννα με τον Δήμαρχο στο «Γεύμα Αγάπης».

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, που επιμελείται η σύζυγος του Δημάρχου, κα Χαρά Ξυριδάκη, και που υποστηρίζεται από χορηγούς, συμμετέχουν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου & οι ιερείς των ενοριών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, στο πλούσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα που το χάρηκαν μικροί & μεγάλοι, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους «Χρόνια Πολλά» και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής :

«Η καινούργια χρονιά που έρχεται εύχομαι για όλους μας και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που οι αντοχές τους δοκιμάστηκαν περισσότερο από τη κρίση το διάστημα που μας πέρασε, να είναι μια πραγματικά καλύτερη χρονιά. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης του Δήμου μας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη,  ότι σε αυτή την τοπική κοινωνία, ζουν και δραστηριοποιούνται άνθρωποι με καρδιά, αρχές κι αξίες. Είναι η απόδειξη ότι δεν είμαστε μια κοινωνία βολεμένων κι αδιάφορων, αλλά μια κοινωνία που στις καρδιές των ανθρώπων της, είναι βαθιά ριζωμένη η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης μας, χορηγούς κι εθελοντές.»

GAgapis5

Ανέφερε επίσης : «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δήμος και Δημοτική Αρχή δεν θα αρκεστούμε μόνον σε αυτή την εκδήλωση, αλλά θα εξακολουθήσουμε και το 2018 να στηρίζουμε με πράξεις , μέσα από τις δημοτικές δομές και υπηρεσίες μας, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, όλους τους συμπολίτες μας που μας έχουν πραγματική ανάγκη. Στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού δεν θα υπάρξει ούτε ένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη, χωρίς τη στήριξη μας. Το 2018 ο Δήμος μας θα παραμείνει νησίδα ασφάλειας, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση, αυτός είναι ο δικός μας στόχος».

GAgapis4

Στο Γεύμα Αγάπης που τα τελευταία χρόνια προσφέρει χαρά και συμπαράσταση σε πολλές οικογένειες, εφέτος,  εκτός από τον Δήμαρχο και την οικογένειά του, παραβρέθηκε οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες Ιωαννίκιος, Χριστόδουλος και Μιχαήλ.

GAgapis3

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν παρόντες η Πρόεδρος Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Πετρίτση- Μουράντ, Νατάσα Αγγελάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σόφη Ζαφρακοπούλου, Νέλλη Λάβδα Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α., Λεωνίδας Παπαγεωργίου, Δημήτρης Γαλάνης και οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Νέου Ψυχικού & Ψυχικού κυρίες Νένα Πασσά και Εβελίνα Παλτζόγλου.

GAgapis2 

Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα