Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγιναν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο μας και κορυφώθηκαν με τη γεμάτη ζωντάνια μαθητική παρέλαση 23 σχολείων και 8 συλλόγων, η οποία φέτος έγινε στη Λεωφόρο Διαμαντίδου στο Ψυχικό όπου και παρευρέθηκαν η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εσωτερικών κος Μάκης Βορίδης και η Αντιπεριφερειάρχης κα Λουκία Κεφαλογιάννη.
 
Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την Επίσημη Δοξολογία και την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους τρείς Ιερούς Ναούς Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, Αγίας Φιλοθέης, Αγίου Δημητρίου Ψυχικού και ολοκληρώθηκε με το Τρισάγιο καθώς και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα Νέου Ψυχικού, Ψυχικού και Φιλοθέης αντίστοιχα.
 
Ο Δήμαρχος εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους κατοίκους του Προαστίου, τονίζοντας πως: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Αυτή την ημέρα οι Έλληνες στέλνουν μήνυμα πατριωτισμού, φιλοπατρίας και εθνικής ομοψυχίας σε όλη την Οικουμένη. Και φυσικά, τιμάμε τους προγόνους μας, αυτούς που με σθένος πολέμησαν και θυσιάστηκαν, για την ελευθερία. Ψηλά οι σημαίες! Ζήτω η Ελλάδα».
 
Την παρέλαση των μαθητριών και μαθητών παρακολούθησαν με μεγάλη υπερηφάνεια, σύσσωμοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της αστυνομίας, οι καθηγητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί των σχολείων αλλά και των Δημοτικών Παιδικών σταθμών μας, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων, Σωματείων, Ομίλων και Ενώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.
 
Η φιλαρμονική του Δήμου μας συνόδευσε με εμβατήρια όλη την παρέλαση.
 
Περήφανοι απόγονοι των ένδοξων προγόνων μας.
Χρόνια Πολλά σε όλους!

Τελευταία Νέα