Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Έναρξη εργασιών κατασκευής του Προπονητηρίου στο Νέο Ψυχικό

Ξεκινούν σύντομα τα έργα κατασκευής του Δημοτικού Προπονητηρίου, μετά απο την πενταετή παράταση της σύμβασης παραχώρησης που συμφώνησε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με την ΚΤΥΠ ΑΕ. 

Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος και ο Aντιδήμαρχος Αρης Νάκας, συναντήθηκαν σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» Αθανάσιο Γιάνναρη, τη Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Μαρία Μιχοπούλου και τον Γενικό Διευθυντή Προγραμματισμού Θεόδωρο Κυριαζόπουλο και αποδέχθηκαν από κοινού την σχετική απόφαση παράτασης, αφού η προηγούμενη σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2019, έληγε τον Απρίλιο. 

Η κατασκευή ήπιας μορφής προπονητηρίου, πάντα με σεβασμό στο Περιβάλλον και στους Δημότες, αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου αλλά και των κατοίκων. Οι προπονητικές εγκαταστάσεις θα βρίσκονται στη διάθεση των σχολείων, των αθλητικών συλλόγων και φυσικά των κατοίκων. 

Πρόκειται για την 3,6 στρεμμάτων έκταση, επί των οδών 25ης Μαρτίου – Τζαβέλα – Χρυσοστόμου Σμύρνης και Λάμπρου Πορφύρα, στο Ο.Τ. 150 της Δημοτικής Ενότητας Νέου Ψυχικού.

Τελευταία Νέα